DISC profil test: Sådan tager du testen og får ny indsigt!

DISC profil test ⭐ | ✓ DISC personlighedstests – få ny indsigt på 3 forskellige niveauer! | ✓ Få din profil test online! | ✓ Læs med her.

Forfatter: Morten Christensen

DISC profil test

DISC profil test → få ny viden og indsigt online

Søger du ny viden om og indsigt i dig selv, så er en DISC profil test en oplagt mulighed – som du nemt og enkelt kan få adgang til online.

DISC er en forkortelse for:

  • D = Dominans
  • I = Indflydelse
  • S = Stabilitet
  • C = Kompetent

DISC dækker over 4 personlighedstyper, som blev identificeret af Dr. William Marston i 1920’erne – og anvendes i dag i vid udstrækning til at forstå menneskelig adfærd.

Du får konkret viden om fremgangsmåden for DISC-testen

I dette blogindlæg får du viden om, hvordan du rent praktisk får adgang til DISC personlighedstesten online, hvad din test indebærer – og hvordan du modtager resultatet.

Rigtig god fornøjelse!

Kvinde tager en DISC profil test online
DISC profil test: Er et anerkendt og forskningsbaseret profilværktøj, som bruges til at beskrive menneskers individuelle adfærdstræk, kommunikationsstil, præferencer og udviklingspotentiale.

Brug 3 min. og få solid viden om DISC persontyper: Mød de 4 personlighedstyper her.

Profil test online

DISC profil test online: Sådan gør du og det får du

Du tilgår din DISC profil test online – og i de følgende afsnit får du en trin-for-trin gennemgang af processen: Fra valg af udbyder, fremgangsmåde i forbindelse med online testen, til din modtagelse af resultatet.

Person i sort skjorte holder 2 farvede puslespilsbrikker
En DISC profil test er et populært, nyttigt og indsigtsfuldt værktøj, som verden over bruges i forbindelse med medarbejder- og lederudvikling, rekruttering og teamudvikling.

Brug 3 min. og få et vidensmæssigt forspring: Bliv ekspert i DISC-modellen her.

Processen

1. Din persontypetest: Vælg udbyder og bestil online adgang

Du kan få adgang til en DISC persontypetest gennem en række forskellige udbydere – læs fx om vores DISC test & personlig feedforward her.

Søger du en professionel DISC test af høj kvalitet – som giver dig solid indsigt i din egen (eller andres) personprofil – bør du nøje overveje dit valg af udbyder.

Her skal du særligt være opmærksom på de mange såkaldte gratis DISC tests, som tilbydes online af flere danske og udenlandske udbydere.

Der er en årsag til, at disse typer af DISC tests tilbydes gratis – og det er i mange tilfælde på bekostning af testresultatets dybde, nuancer og validitet.

Når du har valgt din udbyder, tager du blot kontakt. I din dialog med udbyderen afdækkes dine behov og ønsker i forbindelse med testen – og du modtager et samlet tilbud.

Efter din accept af tilbuddet modtager du en mail med information om og link til den ønskede testtype.

Kvinde browser efter udbyder af DISC profil test
Vælg din udbyder af DISC tests med omhu – der er stor forskel på kvalitetsniveau og service i forbindelse med levering af DISC persontypetests, der dækker netop dine behov og ønsker.

Brug 3 min. og styrk teamets udvikling: Læs om DISC og teamprofilen her.

2. DISC test online: Spørgsmål og svar

Du kan gennemføre din DISC test online, så snart du har modtaget linket til testen.

Indledningsvist starter du med at svare på nogle få grundlæggende spørgsmål om dig selv.

Dine besvarelser i form af dit navn, efternavn og e-mailadresse bruges alene i forbindelse med identifikation og levering af dit testresultat. Øvrige data bruges til en kontinuerlig (anonymiseret) statistisk og demografisk analyse af tusindvis af testresultater.

Når du har svaret på de indledende spørgsmål, går du videre til selve testen.

Alt efter det valgte niveau af din DISC test besvarer du nu mellem 100 og 250 spørgsmål, hvilket tager mellem 10 og 30 minutter.

Svar hurtigt og intuitivt – det giver det mest retvisende resultat.

Når du har gennemført testen, får din udbyder automatisk besked – og herefter samles dit testresultat og analyse i en digital profilrapport.

Person tager DISC persontypetest online
NB: Selvom der er tale om en DISC test, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at der ikke er tale om en test med rigtige og forkerte svar – for der findes ikke forkerte personprofiler.

Brug 3 min. og få brugbar viden: Lær hvad en personlighedstest er her.

3. Dit testresultat klargøres: Du modtager din profilrapport

På baggrund af din gennemførte DISC-test, udarbejder udbyderen din digitale profilrapport med en analyse af dit testresultat.

Afhængig af testens niveau leveres profilrapporten med eller uden personlig feedforward ved en certificeret DISC-konsulent.

Der findes 3 forskellige niveauer af DISC persontypetesten: Basis, Udvidet og Leder niveau.

Du kan læse mere om DISC persontypetestens 3 niveauer her.

Som afslutning modtager du din personlige profilrapport – som indeholder en brugervenlig og letforståelig præsentation af din personprofil. Her i form af adfærdsmønstre, motivationsfaktorer, kommunikationsstil og udviklingsområder.

Mand arbejder på sin tablet
Det niveau af DISC-testen du vælger, afgør graden af nuancer og dybde i forbindelse med en DISC personprofil – og det er derfor vigtigt at vælge det niveau, der bedst egner sig til formålet.

Brug 3 min. og læs om Play Your Profile: Styrk teamet med DISC teambuilding.

Få høj kvalitet

Når du vil have DISC tests af høj kvalitet

I dette blogindlæg har du fået en trin-for-trin gennemgang af et typisk online DISC test-forløb: Fra valg af den rigtige udbyder, selve online testen til modtagelse af dit testresultat.

Hos DISC profil hjælper vi hver dag virksomheder, organisationer, offentlige institutioner og privatpersoner med værdifuld indsigt og udvikling via professionelle DISC tests og feedforwards.

Vi hjælper dig hele vejen i mål!

Vil du vide mere om DISC og hvordan du kan bruge profilværktøjet – fx med ny og værdifuld indsigt i forbindelse med medarbejderudvikling på din arbejdsplads?

Så kontakt os i dagbliv ringet op her.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en DISC profil test?

En DISC profil test er en personlighedstest, der fx måler en persons præferencer og adfærdsmønstre i forhold til, hvordan han/hun interagerer med andre.

Testen er baseret på DISC-modellen for menneskelig adfærd, som inddeler mennesker i fire forskellige personlighedstyper: D-typer, I-typer, S-typer og C-typer.

Du kan læse mere om DISC profil testen og trin-for-trin gennemgang af processen her.

Hvad er fordelene ved at tage en DISC profil test?

En DISC profil test kan give værdifuld indsigt i en persons præferencer, motivation og kommunikationsstil. Testen kan også bruges som et udviklingsværktøj til at hjælpe den enkelte med at identificere sine styrker og områder, der kan forbedres.

DISC-tests samlet i en teamprofil kan dertil bruges til at forbedre teamdynamik og indbyrdes kommunikation ved at give indsigt i de forskellige personlighedstyper i teamet.

Du kan læse mere om de 4 DISC personlighedstyper her.

Hvordan tager jeg en DISC profil test?

Du tager en DISC profil test online. Din adgang til profiltesten købes via en professionel udbyder af DISC – fx os hos DISC profil.

Du kan læse mere om DISC profil testen og trin-for-trin gennemgang af processen her.

Kilder og referencer

professionalleadershipinstitute.com: What is the S/D or Worker Personality Type?

wikipedia.org: Assessments – behavioral self-assessment tools

scientificamerican.com: How Accurate Are Personality Tests?

Bedøm: Klik på stjernerne

Gns. / 5. Antal:

Vær den første til at bedømme

Skriv en kommentar