DISC kursus: Om lærerige workshops og certificerings-kurser!

DISC kursus ⭐ | ✓ Få viden om menneskelig adfærd med DISC kurser! | ✓ Vælg lærerige workshops, oplæg eller certificering! | ✓ Læs med her.

Forfatter: Martin Haastrup Ishøi

DISC kursus

Lær om menneskelig adfærd med DISC kurser

DISC kurser er blevet en vigtig ressource for både arbejdsgivere og medarbejdere i Danmark, fordi et målrettet DISC kursus bidrager til at fremme trivsel, teamwork og personlig udvikling.

For at opnå disse mål er det nødvendigt at forstå sig selv og sine kolleger bedre. Dette kræver, at man kender sine egne styrker og svagheder – og samtidig værdsætter og målrettet anvender kollegernes forskelligheder.

Vælg det rette DISC kursus & opdag dynamikken i menneskelig adfærd

Et professionelt og engagerende DISC kursus giver deltagerne konkrete værktøjer til at forstå egne og andres adfærdsmønstre, motivationsfaktorer og kommunikationsstile – hvilket skaber værdifuld indsigt, refleksion og forbedret samarbejde.

Uanset om du er leder, HR-medarbejder, rekrutteringskonsulent eller en del af et team, giver det rette DISC kursus dig og dine kolleger konkrete værktøjer til at skabe en mere velfungerende arbejdsplads – med fokus på fælles trivsel og succes.

I dette blogindlæg får du viden om dine læringsmuligheder med DISC – via målrettede og udviklende DISC kurser.

Rigtig god fornøjelse!

Mennesker taler sammen til lærerigt DISC kursus.
Professionelle DISC kurser giver dig konkret viden og praktiske værktøjer, der effektivt kan fremme et arbejdsmiljø præget af god kommunikation, godt teamsamarbejde og fælles trivsel. Dette indebærer fx at kunne genkende, tilpasse sig, værdsætte og drage nytte af mangfoldigheden blandt ens kolleger.

Brug 3 min. og forstå nonverbal kommunikation: Lær om kropssprog her.

Hvad er et DISC kursus?

Engagerende læringsoplevelse med teori og viden om persontyper

Et DISC kursus er designet til at give deltagerne en grundig forståelse af DISC – et forskningsbaseret og anerkendt profilværktøj til at forstå menneskelig adfærd og personlighedstyper.

DISC kurser omfatter både målrettede workshops og oplæg for medarbejdere, ledere og teams – og DISC certificeringskurser for HR-medarbejdere, rekrutteringskonsulenter eller deltagere i lederudviklingsforløb.

Læring via DISC teori, faglig sparring og praktiske øvelser

Gennem en kombination af undervisning i DISC teori, faglig sparring og praktiske øvelser lærer deltagerne blandt andet, hvordan de identificerer menneskers forskellige adfærdstyper, præferencer og kommunikationsstile for at opnå bedre resultater på arbejdspladsen – både individuelt og i samarbejdende fællesskaber.

Spring videre til næste afsnit – og bliv præsenteret for 3 af de mest populære DISC kurser!

Medarbejdergruppe deltager i et engagerende DISC kursus med fokus på certificering.
Et DISC kursus giver blandt andet deltagerne en fælles referenceramme ud fra DISC modellen – som redskab til at forstå menneskelig adfærd og persontyper. DISC kurser fås på såvel grundlæggende som udvidet niveau – målrettet forskellige behov og formål. Kurserne henvender sig til en bred vifte af fagfolk – fra medarbejdere og ledere til HR-medarbejdere og rekrutteringskonsulenter.

Brug 3 min. og få solid viden om DISC persontyper: Mød de 4 personlighedstyper her.

DISC foredrag

DISC foredrag: Værdifuld indsigt med et farverigt og engagerende oplæg

Et DISC foredrag kan styrke din organisations forståelse af kommunikation og samarbejde – her ved at udforske de forskellige DISC personlighedstyper og deres individuelle og indbyrdes dynamikker.

I får indblik i DISC modellen og teorien bag – og foredraget giver på engagerende vis dig og dine kollegaer praktiske værktøjer, der hjælper jer med at anerkende og værdsætte jeres forskelligheder i arbejdslivet.

Bidrager til en stærkere arbejdskultur med større trivsel og produktivitet

Når du deltager i et DISC foredrag bliver du og dine kollegaer klædt godt på til bedre at forstå og anvende forskelle i personlighedstyper – og herved styrke jeres interne relationer og arbejdsmiljø.

I får værktøjer til at identificere, omfavne og handle ud fra jeres forskellige styrker og adfærdspræferencer, hvilket fremmer en mere inkluderende og støttende arbejdskultur.

Oplev et skræddersyet DISC foredrag – og se dit team blomstre i et miljø, hvor hvert teammedlems bidrag i højere grad anerkendes og værdsættes i teamsamarbejdet.

Styrk fællesskab, kommunikation og samarbejde: Læs mere om DISC foredrag her.

Kvinde holder et DISC foredrag for en gruppe glade mennesker.
Opdag hvordan et engagerende DISC foredrag kan forbedre kommunikationen og samarbejdet i din medarbejdergruppe. Vores farverige og engagerende oplæg giver jer dybdegående indsigt i DISC personlighedstyperne – samt konkrete værktøjer som hjælper jer med at værdsætte og udnytte jeres indbyrdes forskelligheder.

Brug 3 min. og bliv ekspert i DISC analyseværktøjet: Forstå hvad en DISC profil er her.

DISC teambuilding

DISC teambuilding: Styrk jeres teamwork med Play Your Profile

Vil du og dine kollegaer have en dybere forståelse af hinanden – og gennem leg og læring skabe fundamentet for et mere harmonisk og effektivt arbejdsmiljø?

I så fald er DISC teambuilding-kurset Play Your Profile oplagt for dig og dit team.

Udforsk adfærden i dit team med teori og teambuilding-øvelser

Når I deltager i dette DISC teambuilding-kursus, dykker I ned i teorien om, hvad der motiverer og driver mennesker – alt sammen ud fra DISC-terminologien.

Gennem engagerende øvelser, undervisning og samtale lærer I at identificere og værdsætte forskellighederne hos hinanden.

Vores erfarne facilitatorer guider jer igennem processen med at opdage – og aktivt gøre brug af – jeres forskellige styrker, ligesom I lærer at kommunikere mere effektivt og opbygge tillidsfulde relationer.

Uanset om I er et nyt team, der skal lære hinanden at kende – eller et etableret team, der ønsker at styrke jeres samarbejde, vil Play Your Profile give jer de værktøjer, I har brug for til bedre at nå jeres fælles mål.

Styrk dit team med Play Your Profile: Læs mere om DISC teambuilding her.

Mandlig facilitator står for et engagerende DISC teambuilding event.
Forbedr teamwork og fælles forståelse blandt dine kollegaer med DISC teambuilding-kurset Play Your Profile. Dette kursus dykker ned i, hvad der motiverer og driver mennesker – kombineret med engagerende teambuilding-øvelser. Ideelt for både nye og etablerede teams der ønsker at styrke deres samarbejde – og nå fælles mål.

Brug 3 min. og styrk dit teams udvikling: Lær om DISC og teamprofilen her.

DISC certificering

DISC certificering kursus: Styrk effektiv HR og lederudvikling

Inden for succesfuld HR og ledelse er vigtigheden af at forstå og anvende personligheds-dynamikker ganske enkelt afgørende for succes.

Her tilbyder en DISC-certificering HR-professionelle, rekrutteringskonsulenter og deltagere i lederudviklingsprogrammer et robust rammeværk til bedre at navigere i og handle ud fra komplekse interpersonelle adfærdsmønstre.

Få professionelle værktøjer til at understøtte dine beslutninger

Ved at blive DISC-certificeret får du professionelle værktøjer til effektivt at vurdere personlighedstræk – hvilket forbedrer din evne til at placere de rette personer i de rette roller, løse konflikter og opbygge mere sammenhængende teams.

Din certificering giver dig ikke alene viden og værktøjer til at udføre grundige personlighedsanalyser – men også til at tilpasse ledelsesstile, teamstrategier og medarbejderudvikling, der matcher forskellige personlighedsprofiler.

Resultatet er værdifuld viden og stærkere beslutningsgrundlag, der bidrager til at fremme bedre trivsel, kommunikation og samarbejde inden for organisationer.

Uddan dig i brugen af profil- og testværktøjer: Læs mere om DISC certificering her.

Rekruttering med brug af DISC personprofiler i ansættelsesforløb.
Styrk din effektivitet i HR og ledelse med et DISC certificeringskursus. En certificering i DISC-profilværktøjet giver fx HR-ansvarlige og ledere et dybdegående rammeværk til bedre at forstå og anvende viden om personlige adfærdstræk og præferencer hos medarbejdere – ligesom værktøjet effektivt understøtter test og rekruttering af nye medarbejdere.

Brug 3 min. og få afgørende viden: Sådan skal du rekruttere med personprofiler!

Vælg det rigtige DISC kursus

Få DISC kurset der opfylder dine behov og formål

Du har netop læst om DISC kurser – og har fået præciseret, hvad et DISC kursus dækker over.

Med fokus på DISC profilværktøjet er du desuden blevet præsenteret for tre forskellige typer af kurser, som på forskellig vis kan give dig netop den viden og de værktøjer, som opfylder dine behov og formål.

Få engagerende og anerkendte DISC kurser

Oplev vores bredt anerkendte DISC kurser – som er designet til at engagere, inspirere og udvikle dig.

Hvert kursus tilbyder en dynamisk læringsoplevelse, der på forskellige niveauer dykker ned i DISC modellens principper og anvendelsesmuligheder.

Vælg et DISC kursus, der matcher dine mål – og styrk din forståelse af menneskelig adfærd og dynamikker på arbejdspladsen.

Hør mere om dine mulighederbook en samtale her.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et DISC kursus?

Et DISC kursus er en engagerende læringsoplevelse, der er designet til at give deltagerne en grundig forståelse af DISC – et forskningsbaseret og anerkendt profilværktøj til at forstå menneskelig adfærd og personlighedstyper.

DISC kurser omfatter både engagerende workshops og oplæg for medarbejdere, ledere og teams – og DISC certificeringskurser for HR-medarbejdere, rekrutteringskonsulenter eller deltagere i lederudviklingsforløb.

Du kan blive meget klogere på lærerige DISC kurser her.

Hvad lærer man på et DISC kursus?

På et DISC kursus lærer man blandt andet om grundlæggende DISC-teori i kombination med faglig sparring og praktiske øvelser.

Deltagerne får herigennem en forståelse af, hvordan de kan identificere forskellige adfærdsstile, præferencer og kommunikationsmønstre hos mennesker, hvilket bidrager til forbedrede resultater på arbejdspladsen – både individuelt og i samarbejdende miljøer.

Du kan blive meget klogere på lærerige DISC kurser her.

Hvilke forskellige DISC kurser findes der?

Der findes forskellige typer DISC-kurser, der kan tilpasses forskellige behov og formål – heraf fx:

Grundlæggende DISC-kurser: Disse kurser giver en introduktion til DISC-modellen og dets fire adfærdsstile. Deltagerne lærer at forstå de grundlæggende principper bag DISC og hvordan de kan anvendes til at forbedre kommunikationen og samarbejdet.

Udvidede DISC-kurser: Disse kurser går dybere ind i DISC-teorien og dens praktiske anvendelse. Fokus er på at analysere og anvende DISC-profiler i forskellige kontekster, såsom ledelse, teambuilding og konflikthåndtering.

DISC-certificeringskurser: Disse kurser fører til officiel certificering i DISC. Kurserne inkluderer omfattende træning, evalueringer og tests for at sikre, at deltagerne har den nødvendige viden og kompetence til at bruge DISC i professionelle sammenhænge.

Du kan blive meget klogere på lærerige DISC kurser her.

Kilder og referencer

profileassessments.com: Benefits of the leading personality assessment tool

wizehire.com: Start finding the right people with confidence

makipeople.com: How to use personality tests for hiring

situational.com: What Are the Four Personality Types?

Bedøm: Klik på stjernerne

Gns. / 5. Antal:

Vær den første til at bedømme

Skriv en kommentar